HOME / Bibliotheek

FAST Academy hield op zondag 31 maart de eerste ronde van  het FAST Volleymania 2019, het volleybaltoernooi  voor twee leeftijdscategorieën C en B, dat in 3 etappes gespeeld wordt. Het FAST Volleymania toernooi dat door zijn formule een unieke opzet  in het jeugdvolleybal vormt.

FAST VOLLEYMANIA 2019 Toernooi

 

FAST ACADEMY SKILLS DAYS - Selectietrainingen

Ben je AMBITIEUS, TALENTVOL? Dan ben je bij FAST Academy aan het juist adres. De FAST Academy biedt jongens en meisjes uit de regio de kans hun talenten op niveau tot ontplooiing te brengen. We hebben passie voor volleybal en onder het motto `groeien doen we samen zorgen wij voor extra trainingsmogelijkheden naast club trainingen. Dit kun je zien als aanvulling op je programma bij je club. Jij staat bij ons centraal en het gaat om jou ontwikkeling.

 

Een mindset is de basisovertuiging over hoe iemand denkt over talent en de ontwikkelbaarheid daarvan. Er kunnen twee mindsets onderscheiden worden: de groei mindset en de statische mindset. Sporters met een groei mindset zijn ervan overtuigd dat talent te ontwikkelen is, terwijl sporters met een statische mindset geloven dat talent aangeboren is.

 

SportMindset

 

Hoe kijken wij naar het spel? Wat zien wij en welke betekenis heeft dit voor ons? Om adequaat te kunnen reageren is het lezen van het spel het basiselement van een effectief volleybalspel geworden en onmisbaar in de opleiding van de hedendaagse volleybalspeler. Lees meer..

 

Read the Game  -  Het Spel Goed Lezen

In samenwerking met What About Food is op 16 december een clinic voor ouders van onze sporters georganiseerd met thema "Gezonde voeding en Topsport". Lees meer over deze clinic ...

 

Gezonde voeding en Topsport

Bij sporten gaat het om lekker bewegen en plezier maken. Maar voor sommige kinderen is de spanning te groot, vooral als ze mee (moeten) doen aan wedstrijden. En ouders? Die proberen hun kind te stimuleren en voeren daarmee soms de druk nog verder op ...

 

13 Stappen voor winnende ouders

Wat is de rol van libero in het moderne volleybal, hoe traint je deze speler? Is dat een aparte specialisatie? De clinic bestond uit een theoriegedeelte en natuurlijk praktijk in de zaal, waar veel aspecten zoals Fysieke voorbereiding en techniek...

 

Libero - Een aparte specialisatie

FAST Academy  heeft een nieuwe start gemaakt. Voor alle aanwezige ouders en trainers heeft Technisch Manager van FAST Volleybal Jacek Ziemba een prestatie gegeven waar de visie, filosofie en het programma van FAST Academy gepresteerd werd.

 

FAST Academy van start

 

FAST ACADEMY

onderdeel van:
FAST  Volleybal

Flamingo`s Activia
Het Eredivisie volleybalteam

FAST Academy Secretariaat:

Hanenspoor 22,

5845 GJ Sint Anthonis

info@fastacademy.nl