HOME / Het Pinkstertoernooi 2019

Beste coaches, trainers of manager van officiële volleybalscholen en RTC’s,

 

Allereerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Nynke Rovers en ik speel bij de dames van FAST in de eredivisie. Sinds afgelopen jaar ben ik toegevoegd aan het bestuur van het Pinkstertoernooi in Sint Anthonis. Ik vind het erg leuk om naast mijn  actieve volleybal carrière de rol als toernooi directeur van het Pinkstertoernooi Sint Anthonis op me te nemen.

 

Al een aantal jaren hebben wij dezelfde verdeling over het 3 dagen toernooi. Namelijk op zaterdag een jeugdtoernooi, op zondag een hoofdtoernooi en op maandag het recreanten tobtoernooi.

 

Dit jaar willen we een nieuwe categorie toevoegen aan het Hoofdtoernooi, namelijk: “Volleybalscholen eindtoernooi”

 

Uit gesprekken met de NEVOBO is gebleken dat dit voor een aantal jaren geleden telkens werd georganiseerd, maar dat de organiserende verenigingen hiermee gestopt zijn. Wij als Pinkstertoernooi willen dit gat graag opvullen. Wat is nou leuker dan, na een jaar kei hard trainen met dit talenten team, op een eindtoernooi onderling uit te maken wie de beste school is.

Daarom willen dan ook op zondag 9 juni het eerste Volleybalscholen Eindtoernooi op gras organiseren. Deze categorie is enkel toegankelijk voor officiële (bij de NEVOBO bekende) Volleybalscholen of RTC’s. Zodoende kunnen we het niveau voor deze competitie waarborgen. Staat jouw volleybalschool dus niet genoemd op onderstaande websites dan mag je helaas niet meedoen...

 

https://www.nevobo.nl/topsport-talent/jeugdopleidingen/regionale-jeugdopleidingen-indoor/

https://www.nevobo.nl/topsport-talent/jeugdopleidingen/regionaal-trainingscentrum/

 

Eén toernooi, waarop alle volleybalscholen en RTC’s strijden om de titel “Beste Volleybalschool op Gras”.

Hieronder licht ik kort wat relevante informatie toe:

 

- Inschrijfgeld = GRATIS

- Combinatie jeugdtoernooi = de jeugdspelers kunnen op zaterdag 8 juni met hun reguliere team meedoen aan het jeugdtoernooi en op zondag met hun volleybalschool op het volleybalscholen toernooi.

- Leeftijden= Er wordt volgens de regulier A,B,C en jongens / meisjes indeling gespeeld.

- Spelenschema zondag= Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er een speelschema worden gemaakt. Vervolgens zal er volgend het best of 3 concept gespeeld worden waarbij de eerste 2 sets tot de 25 punten gespeeld worden en de eventuele 3e tot de 15 punten.

- Speelschema zaterdag= Op zaterdag zal er in tegenstelling tot zondag op tijd worden gespeeld.

- Wedstrijden eredivisie = het toernooi is tegelijk met het hoofdtoernooi, dit betekent dat de volleyballers wanneer ze rust hebben kunnen kijken naar wedstrijden op eredivisie niveau of hun favoriete spelers ontmoeten.

- Goedkoop overnachten. Overnachten kan op de camping voor 5 euro per persoon, per nacht. Het Pinkstertoernooi zal het overige deel van de overnachting op de camping voor zijn rekening nemen.

- Nieuwe catering. We hebben een nieuwe cateraar. Ontbijten, lunchen en avondeten kan bij ons op het toernooi. Het assortiment is sterk uitgebreid en de prijzen zijn goedkoper dan voorgaande jaren.

- Prijzen = zoals ieder jaar zullen er weer leuke prijzen te winnen zijn. Wat dit is maken we later bekend via onze website.

 

Veel nieuws voor jullie, maar hopelijk worden jullie enthousiast wanneer jullie dit lezen! Dus hebben we jullie interesse gewekt en willen jullie het seizoen leuk afsluiten met je volleybalschool of RTC? Meld je dan snel aan.

Voor vragen? Bel/mail mij dan gerust! Alles is bespreekbaar!

Niet vergeten, save the date: 7-8-9-10 juni 2019!

 

Met sportieve groet,

 

Nynke Rovers

Toernooi Directeur Pinkstertoernooi

 

Website: www.pinkstertoernooi.nl/

 

FAST ACADEMY

onderdeel van:
FAST  Volleybal

Flamingo`s Activia
Het Eredivisie volleybalteam

FAST Academy Secretariaat:

Hanenspoor 22,

5845 GJ Sint Anthonis

info@fastacademy.nl