OVER ONS / Samenwerking

Beste sportvrienden,

 

 

Het project FAST Academy is ontstaan uit de behoefte om een gestructureerde opleiding te vormen voor jonge sporters, met aandacht en normen die bij de Europese volleybal opleidingsnormen passen. We gebruiken daarin ervaringen van vele sporters en trainers, die zijn opgedaan tijdens het spelen en het verzorgen van training op het hoogste nationaal en internationaal niveau, en het programma dat voorzien is van trainingsmateriaal dat bij onze visie past.

 

FAST Academy is voor alle kinderen die hun avontuur willen beginnen met sport op een volleybalveld en/of hun

ambities een concrete richting willen geven. We werken samen met gemeenten, sportverenigingen, technische partners en natuurlijk externe partners/sponsors zoals Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen.

 

We zijn ook van plan om de activiteiten van FAST Academy uit te breiden naar scholen (Basis-  en Voortgezetonderwijs), en als laatste willen we kinderen en jongeren in beweging brengen tijdens de zomer- en wintervakanties. We geloven dat je door sport opgevoed kunt worden.


Ons project is innovatief, omdat niemand in Nederland eerder op deze manier ging werken. We gaan bij de opleiding van jonge sporters voor hen belangrijke personen betrekken; ouders. Zij zijn een zeer belangrijke factor in de ontwikkeling van een jonge sporter. We willen door het organiseren van clinics en faciliteren van lesmateriaal, belangrijke facetten in de ontwikkeling van jonge atleet tot topsporter in kaart brengen, en onder de aandacht van ouders brengen. We willen hun betrekken in de ontwikkeling van hun kinderen vergroten en meer bewuster maken

 

We willen sponsors en overigen uitnodigen FAST Academy te helpen om sterker te worden en onze jonge sporters maximaal tevreden te kunnen stellen. Daardoor kunnen we samen de ontwikkeling van onze sporters laten begeleiden door veel aandacht voor individuele ontwikkeling te schenken, leren teamgames te spelen en te communiceren met anderen. Dit alles is nodig in de sport en het volwassen leven.

 

We nodigen iedereen uit tot samenwerking met ons en willen onze kennis met andere sportverenigingen delen. FAST Academy staat open voor samenwerkingsvoorstellen waarmee u het sportprogramma professioneel kunt uitvoeren. Elke vorm van samenwerking laat jonge sporters genieten van het beoefenen zo'n prachtige discipline als volleybal, en zal voor ons een stimulans zijn voor verdere ontwikkeling.

 

We zullen ervaring, passie en toewijding gebruiken om ervoor te zorgen dat de sportverenigingen en bedrijven die met ons samenwerken trots zijn op deelname aan het FAST Academy project.

 

 

Voor meer informatie of advies e-mail naar: info@fastacademy.nl

 

 

 

FAST ACADEMY

onderdeel van:
FAST  Volleybal

Flamingo`s Activia
Het Eredivisie volleybalteam

FAST Academy Secretariaat:

Hanenspoor 22,

5845 GJ Sint Anthonis

info@fastacademy.nl