TRAINERS / Seizoensvoorbereiding

SEIZOENSVOORBEREIDING

 

Onder leiding van Jacek Ziemba van FAST Academy hebben trainer uit de regio zondag van de gelegenheid gebruik gemaakt nieuwe kennis op te doen. Thema van de derde clinic in de Activiahal was de seizoensvoorbereiding` met de ondertitel: Creƫer een fitte speler.

Een grote groep trainers heeft aandachtig geluisterd naar het interessante verhaal van Jacek Ziemba geluisterd. Iedereen kon zaken oppikken om op eigen werkterrein toe te passen. De clinicleider sprak in het eerste deel niet alleen over de ontwikkeling van een speler en hoe elke trainer daarmee moet omgaan, maar ook vertelde hij zijn ervaringen, en wat hij heeft gedaan om zijn team sterk te maken om voor de eredivisie competitie te voorbereiden.

In het praktijkgedeelte konden de trainers zelf persoonlijke oefeningen ervaren. Er is daarbij gekeken naar de juiste uitvoering en wat mogelijk is binnen beperkte middelen om toch correct en bewust met je spelersgroep aan het werk te gaan. Jacek Ziemba richtte zich op functionele krachttraining die voor hem zelf basis vormt voor verdere fysieke en technische spelersontwikkeling. Daarnaast werd ook een aantal oefenvormen getoond dat specifiek voor conditieopbouw gebruikt kan worden en op elke groep toegepast kan worden. .Het was andermaal een interessante middag, met een thema dat gegarandeerd zijn vervolg krijgt.

 

Download hier de presentatie: Seizoensvoorbereiding

 

FAST ACADEMY

onderdeel van:
FAST  Volleybal

Flamingo`s Activia
Het Eredivisie volleybalteam

FAST Academy Secretariaat:

Hanenspoor 22,

5845 GJ Sint Anthonis

info@fastacademy.nl