SPORTERS/ Skills Days - Selectietraining

Ben je AMBITIEUS, TALENTVOL? Dan ben je bij FAST Academy aan het juist adres.

De FAST Academy biedt jongens en meisjes uit de regio de kans hun talenten op niveau tot ontplooiing te brengen. We hebben passie voor volleybal en onder het motto `groeien doen we samen` zorgen wij voor extra trainingsmogelijkheden naast club trainingen. Dit kun je zien als aanvulling op je programma bij je club. Jij staat bij ons centraal en het gaat om jou ontwikkeling.

 

We zorgen dat je uitgedaagd wordt, je grenzen opzoekt en op je eigen niveau kan groeien. Er wordt niet alleen aan je technische skills gewerkt maar ook aan tactiek, mentaal en fysiek. We vinden het belangrijk dat je sterk wordt en goed beweegt, daarom gaan we aandacht geven aan je motoriek en bieden het functioneel krachtprogramma aan.

 

We gaan de groei van je fysieke vermogen op 3 momenten in het seizoen controleren door verschillende testen te doen. De resultaten van de testen worden uitsluitend voor jou toegepast.

 

We werken aan individuele ontwikkeling van elke sporter van FAST Academy, wat niet betekent  dat we teamspirit en alle bijbehorende teamaspecten links laten liggen. We vinden het belangrijk dat onze sporters met elkaar samenwerken, initiatief tonen en goed communiceren.

 

En of het nog niet genoeg is willen we komend seizoen samen met onze sporters een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen. Dit alles om nog beter en meer inzichtelijk je groei/ontwikkeling in de kaart te brengen en deze te stimuleren.

 

Als je een doorzetter bent en door hard werken je doel wilt bereiken dan ben je welkom bij ons. We richten ons op de C-, B- en A-jeugd, maar als je iets jonger bent en je voelt je door ons verhaal aangesproken dan willen we jou natuurlijk ook zien op onze selectietrainingen. Onze deuren staan voor elk talent open.
Groeien doen we samen en we staan klaar voor je!

 

Ge├»nteresseerd? Meld je aan  voor de FAST Academy Skills Days - Selectietrainingen. Deze selectietrainingen vinden plaats op zaterdag 18 en 25 mei in Activiahal te Sint Anthonis. We starten om 12.30. De training duurt tot 14.30 uur.

 

Meld je aan door het inschrijfformulier te downloaden en vervolgens dit ingevuld terug naar: info@fastacademy.nl te mailen. (vergeet niet het ingevulde formuleer eerst op te slaan)

 

Het inschrijfformulier downloaden

 

 

FAST ACADEMY

onderdeel van:
FAST  Volleybal

Flamingo`s Activia
Het Eredivisie volleybalteam

FAST Academy Secretariaat:

Hanenspoor 22,

5845 GJ Sint Anthonis

info@fastacademy.nl